06 22809514 info@vlietmontage.nl

DE MOOISTE BADKAMER KIES JE ZELF

VLIETMONTAGE IS JE GRAAG VAN DIENST BIJ DE INSTALLATIE EN ONTZORGT JE VOLLEDIG TOT DE OPLEVERING.

MONTAGE EN INSTALLATIE VAN BADKAMERS

Installatie en montage van badkamers is een precies werk waarbij oog voor detail heel belangrijk is. VlietMontage komt bij jou uit de buurt en verbouwt je badkamer naar jouw wensen!

Jeroen van Vliet, met al zijn ervaring, kennis en diploma’s, heeft VlietMontage opgericht en heeft al vele badkamers naar volle tevredenheid geïnstalleerd en opgeleverd. Ook voor jou maakt hij graag een mooie aanbieding.

Inmiddels heeft VlietMontage, naast het installeren van badkamers, ook veel ervaring opgedaan met het (ver)plaatsen van wanden, deuren, kozijnen alsmede het compleet plaatsen en afwerken van dakramen. Van elektra tot loodgieterswerkzaamheden, van sloopwerk tot tegel- en stucwerk, alles blijft in eigen hand, waardoor kwaliteit en snelheid gewaarborgd blijven. Je kan doorgaans binnen 1 werkweek genieten van je nieuwe badkamer!

*Wij werken in de regio Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek, Bleiswijk (Lansingerland), Rotterdam, Pijnacker, Delft en andere steden in de straal van ca 20 km van Berkel en Rodenrijs.

• I.v.m. parkeerproblematiek in de centra van steden, nemen wij daar geen opdrachten aan, tenzij in overleg.