06 22809514 info@vlietmontage.nl

DE MOOISTE BADKAMER KIES JE ZELF

VLIETMONTAGE IS JE GRAAG VAN DIENST BIJ DE INSTALLATIE EN ONTZORGT JE VOLLEDIG TOT DE OPLEVERING.

MONTAGE EN INSTALLATIE VAN BADKAMER OF KEUKEN

Installatie en montage van badkamers en/of keukens is een precies werk waarbij oog voor detail heel belangrijk is. VlietMontage komt bij jou uit de buurt en verbouwt je badkamer en of keuken naar jouw wensen!

Jeroen van Vliet, met al zijn ervaring, kennis en diploma’s, heeft VlietMontage opgericht en heeft al vele badkamers en keukens naar volle tevredenheid geïnstalleerd en opgeleverd. Ook voor jou maakt hij graag een mooie aanbieding.

Inmiddels heeft VlietMontage, naast het installeren van badkamers en keukens, ook veel ervaring opgedaan met het (ver)plaatsen van wanden, deuren, kozijnen alsmede het compleet plaatsen en afwerken van dakramen. Van elektra tot loodgieterswerkzaamheden, van sloopwerk tot tegel- en stucwerk, alles blijft in eigen hand, waardoor kwaliteit en snelheid gewaarborgd blijven. Je kan doorgaans binnen 1 werkweek genieten van je nieuwe badkamer!

*Wij werken in de regio Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek, Bleiswijk (Lansingerland), Rotterdam, Pijnacker, Delft, Den Haag en de rest van Zuid Holland, neem gerust contact op als het wat verder weg is.

• I.v.m. parkeerproblematiek in de centra van steden, nemen wij daar geen opdrachten aan, tenzij in overleg.